Akcia Leto na Slovensku s MURATom

Akcia Leto na Slovensku s MURATom

Nakupujte od tradičného slovenského dodávateľa MURAT a v prípade, že sa chystáte na domácu dovolenku na Slovensku, vybavte sa kvalitným outdoorovým oblečením a doplnkami zo slovenského e-shopu. Nakupujte ...
Akcia
18.04.2024 12:19:51

Nakupujte od tradičného slovenského dodávateľa MURAT a v prípade, že sa chystáte na domácu dovolenku na Slovensku, vybavte sa kvalitným outdoorovým oblečením a doplnkami zo slovenského e-shopu.

Nakupujte kľúčové produkty pre stavbu vášho domu u nás výhodne pod jednou strechou:
CYKY káble, ističe, LAN káble, bezhalogénové káble, chráničky na kábel, žľaby, skrinky, krabice, svorkovnice, zásuvky, vypínače, svietidlá a mnohé iné.

Všeobecný princíp akcie:

  • Zákazník nakúpi V MURATe tovar v určitej hodnote a na základe toho (a následnej úhrady za tovar) získava elektronický kupón až vo výške 200 € na zvýhodnený nákup v slovenskom outdoorovom obchode www.outdoorguide.sk (široké portfólio hlavne turistického a horolezeckého oblečenia, obuvi a doplnkov známych značiek Ortowox, Arcteryx, Salewa, Keen, Regatta a D2B, ako aj produkty určené na kempovanie, vodáctvo, kaňoning a pod. spojené so skialp a viaferata požičovňou)

Podrobné informácii o akcii

V prípade záujmu o vyššie uvedenú akciu nás neváhajte kontaktovať alebo priamo oslovte prideleného obchodného zástupcu.

 

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu