Akcia mesiaca marec s OEZ na e-shope MURAT

Akcia mesiaca marec s OEZ na e-shope MURAT

Po úspešnej februárovej akcii na e-shope na CYKY káble prinášame pre online-chtivých zákazníkov ďalšiu zaujímavú akciu na marec. Tentokrát v spolupráci s našim obchodným partnerom OEZ. Akcia je zameraná na ...
Akcia
02.04.2020 14:59:55

Po úspešnej februárovej akcii na e-shope na CYKY káble prinášame pre online-chtivých zákazníkov ďalšiu zaujímavú akciu na marec. Tentokrát v spolupráci s našim obchodným partnerom OEZ. Akcia je zameraná na modulárne prístroje Minia, konkrétne 10kA: ističe (LTN), prúdové chrániče (LFN, OFI), chrániče s nadprúdovou ochranou (OLI).


 

Veď ako sa hovorí – marec mesiac ističov a chráničov :-)


 

Každý zákazník, ktorý nakúpi počas tohto obdobia na e-shope MURAT, resp. na pezinskej predajni MURAT akciový OEZ tovar v minimálnej hodnote 100 € bez DPH, získa jednu sadu kvalitných SDS-PLUS vrtákov Metabo.

 


 

Akcia potrvá do 31.3.2018.

Zároveň našim zákazníkom prinášame zaujímavé a cenné produktové informácie

Oblúková ochrana (AFDD - Arc Fault Detection Device) je prístroj určený na zmiernenie efektu poruchového elektrického oblúku odpojením obvodu, ak je identifikovaný poruchový oblúk. Poruchový oblúk je nebezpečný neúmyselný oblúk medzi vodičmi – svetelný výboj elektriny naprieč izolačným prostredím (v našom prípade medzi vodičmi) obvykle sprevádzaný čiastočným odparením materiálu vodiča (elektród). Taký jav vo vodiči môže spôsobiť vznietenie izolácie a následný požiar objektu. A práve oblúková ochrana takéto efekty eliminuje.

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu