Bežecký sviatok v Pezinku aj za našej účasti

Bežecký sviatok v Pezinku aj za našej účasti

V sobotu 8.12.2018 sa v Pezinku, v areáli Rozálka konal štvrtý ročník podujatia s názvom Mikulášsky kros. Pardón – MURAT Mikulášsky kros :). Tento rok sa totiž naša firma stala generálnym partnerom tohto behu, a to tak nieslo ...
Murat
02.04.2020 14:34:31

V sobotu 8.12.2018 sa v Pezinku, v areáli Rozálka konal štvrtý ročník podujatia s názvom Mikulášsky kros. Pardón – MURAT Mikulášsky kros :). Tento rok sa totiž naša firma stala generálnym partnerom tohto behu, a to tak nieslo aj v názve a logu našu značku.

Počasie na sobotu sa črtalo všelijaké (chladno, dážď), ale nakoniec bolo na dané ročné obdobie veľmi priaznivé. A bežcom na trati neprekážali ani viaceré blatisté úseky.

Tento 12,7 km dlhý beh viedol krásnym horským prostredím Malých Karpát. Prvá polovica trate dala bežcom riadne zabrať, keďže bola vlastne celá do kopca. Druhá časť už bola príjemnejšia, aj keď mnohí športovci môžu potvrdiť, že behať dolu kopcom je len zdanlivo ľahké...

Na štart sa postavili celkovo dve stovky bežcov, ktorí súťažili vo viacerých kategóriách.

Špeciálnou kategóriou boli bežci so psami. Veselým oživením behu bola súťaž kostýmov a tak bolo možné na trati vidieť viacero Mikulášov, čertov, či anjelov.

Tím MURAT mal zastúpenie ako v štartovom poli, tak aj na občerstvovačke v cieli. Takto sme si spolu pred štartom zapózovali s Mikulášom.

Na trati panovala veľmi dobrá nálada. Bežci sa spolu ťahali, motivovali, povzbudzovali, ale aj zabávali. Dôkazom super atmosféry bola aj MURAT občerstvovacia stanica na cca 7. kilometri.

O zábavu sa starali nielen organizátori, ale aj samotní bežci, ktorí sa mnohí pristavili pri pohári teplého čaju a viacerí ochotne aj zapózovali fotografovi.

Prvý pretekár doslova prifrčal do cieľa v rekordnom čase tejto mikulášskej trate hlboko pod 50 minút (48:16)! Waw – bol to naozaj úžasný bežecký výkon.

V cieli čakala na všetkých bežcov naša MURAT občerstvovacia úderka, ktorá sa starala nielen o tak dôležitý pitný režim pre bežcov, ale aj o dobrú náladu.

Po pohári dobrého teplého čaju čakala na všetkých bežcov chutná polievka, ktorá padla naozaj vhod - zasýtila a zahriala zároveň. No a potom nasledovalo už len vyhlásenie víťazov jednotlivých kategórií. A po ňom rozchod domov.

(podrobné výsledky: https://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/overview/3752 )

Celé toto športové podujatie sa nieslo v príjemnej a priateľskej predsviatočnej atmosfére. Ako jeho priamy účastník si myslím, že bežci si ho vskutku užili, a že sa im celkovo páčilo.

Moje veľké poďakovanie patrí organizátorom Mikulášskeho krosu, vedeniu našej firmy za podporu a špeciálne ďakujem smerujem aj našim dvom dobrovoľníkom.

Všetkým vám prajem úspešný dobeh roka a krásne sviatky.

P.S.: Fotoalbum s viacerými fotkami nájdete na : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1430114923788551&type=1&l=7553c2fcd9

Róbert Háger

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu