E-shop MURAT v e-commerce súťaži MastersGate (zahlasujte za nás!)

E-shop MURAT v e-commerce súťaži MastersGate (zahlasujte za nás!)

E-shop MURAT sme spustili do ostrej prevádzky na začiatku tohto roka. Postupne si nachádza svojich fanúšikov, pomaličky si zákazníci zvykajú na tento spôsob nakupovania tovaru. Čo nás samozrejme veľmi teší. V prvom kvartáli sme priniesli v našom ...
Murat
26.03.2020 09:45:47

E-shop MURAT sme spustili do ostrej prevádzky na začiatku tohto roka. Postupne si nachádza svojich fanúšikov, pomaličky si zákazníci zvykajú na tento spôsob nakupovania tovaru. Čo nás samozrejme veľmi teší. V prvom kvartáli sme priniesli v našom online obchode - a aj aktuálne ponúkame našim obchodným partnerom rôzne promo akcie.

V rámci rozvoja nášho online prostredia sme okrem iných aktivít prihlásili náš e-shop do aktuálne prebiehajúcej súťaže MastersGate. Je to projekt, ktorý je zameraný práve na rozvoj e-commerce businessu a vidíme v tom veľký potenciál a zmysel.

"Sme ambiciózni a chceme sa posúvať v marketingu. E-shop sme spustili len pred nedávnom na začiatku roka a plánujeme ho rozvíjať ďalej, zvýšiť našu online vizibilitu. Sme tradičná a úspešná firma v našom segmente, tento rok máme 25te výročie. Prípadné víťazstvo v tejto súťaži práve v čase nášho výročia by nás dvojnásobne potešilo :-).” Miroslava Holčíková

Ak ste náš online obchod navštívili a boli ste spokojní, páčil sa vám, resp. tam vidíte možnosti vylepšenia (o tom vlastne tá súťaž je):

ZAHLASUJTE ZA NÁS!

Hlasovať možno práve 1x a to do konca apríla.
Ďakujeme pekne za vašu podporu!
Tím MURAT

Róbert Háger

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu