Vyskúšajte produkty EATON so zľavou -10%

Vyskúšajte produkty EATON so zľavou -10%

Eaton. Viac ako 100 rokov inovácií, ktoré zlepšujú kvalitu života. Vyskúšajte ich so zľavou -10% na vybrané typy produktov. Eaton prináša bezpečné, efektívne a spoľahlivé produkty elektrickej inštalácie. Ich produkty zlepšujú ...
Akcia
27.04.2021 10:58:52

Eaton. Viac ako 100 rokov inovácií, ktoré zlepšujú kvalitu života. Vyskúšajte ich so zľavou -10% na vybrané typy produktov.

Eaton prináša bezpečné, efektívne a spoľahlivé produkty elektrickej inštalácie. Ich produkty zlepšujú kvalitu práce, života a berú ohľad aj na životné prostredie. “Máme moc robiť zmeny a tak robíme zmeny každý deň”, hovorí Craig Arnold, generálny riaditeľ spoločnosti Eaton. Eaton tak nasleduje svoju filozofiu zakladateľa a snaží sa vždy prinášať inovatívne produkty.

Už viac ako 100 rokov Eaton prináša inovácie

V roku 1911 sa mladý podnikateľ menom Joseph Eaton rozhodol investovať do nového nápadu v doprave - prvej nápravy nákladného vozidla s pohonom. Od vtedy sa značka úspešne rozrástla, no stále zostáva verná svojej filozofii investovať do inovácií, ktoré môžu zlepšiť kvalitu života.

Cieľom je vyrábať produkty, ktoré vyriešia každú výzvu

Eaton si dáva za cieľ pomáhať zákazníkom vyriešiť ich najväčšie výzvy v oblasti správy  napájania prostredníctvom špičkových výrobkov. Robia všetko preto, aby prinášali  inovatívne produkty, vďaka ktorým bude aj váš projekt úspešný. Kvalitné produkty pomáhajú chrániť ľudí, majetok aj životné prostredie. Používanie týchto produktov zvyšuje produktivitu a efektivitu práce.  

Zľava 10% na vybrané typy produktov  Eaton

Už viac ako 100 rokov výrobky Eaton pomáhajú ľuďom pracovať bezpečnejšie. Vyskúšajte rozdiel, ktorý prinášajú inovácie značky Eaton.  Prinášame vám zľavu 10% na vybrané typy produktov Eaton

AKCIA EATON

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu