Exkluzívna akcia so SCAME iba v MURATe

Exkluzívna akcia so SCAME iba v MURATe

  Scame - funkčné, praktické a bezpečné riešenia produktov elektrickej inštalácie - teraz v akcii -10 %   SCAME je výrobcom komponentov a systémov pre elektrické inštalácie v civilnom, komerčnom aj priemyselnom sektore. Značka vznikla vo Val Seriana ...
Akcia
05.05.2021 14:24:06

 

Scame - funkčné, praktické a bezpečné riešenia produktov elektrickej inštalácie - teraz v akcii -10 %



 

SCAME je výrobcom komponentov a systémov pre elektrické inštalácie v civilnom, komerčnom aj priemyselnom sektore. Značka vznikla vo Val Seriana v provincii Bergamo v severnom Taliansku a ich filozofiou je vyrábať funkčné, praktické a bezpečné produkty elektrickej inštalácie. Vybrané produkty SCAME teraz máme v akcii - 10 %.

 

Poznáte značku SCAME?

Od roku 1963, kedy firma vznikla, sa zameriava na vývoj produktov bezpečných pre životné prostredie a tiež pre zdravie človeka. Neustále prebiehajúci výskum firmy prináša zaujímavé inovácie elektrickej inštalácie. Spoločnosť tiež vyvinula širokú škálu produktov ATEX IEC-Ex pre inštaláciu v nebezpečných priestoroch. Nezanedbáva ani svoju tradičnú ponuku založenú na produktoch pre domáce a priemyselné použitie.

 

Vysoká kvalita, funkčnosť a bezpečnosť

SCAME má portfólio produktov, ktoré sú schopné vyhovieť aj tým najnáročnejším inštalačným požiadavkám.Výrobky sú navrhované tak, aby spĺňali najnáročnejšie požiadavky týkajúce sa profesionálnych operátorov, elektroinštalatérov, ale aj koncových spotrebiteľov. SCAME prináša funkčné, praktické a bezpečné produkty elektrickej inštalácie a ich vysoká kvalita spĺňa všetky medzinárodné normy. 

 

Objavte produkty elektrickej inštalácie SCAME

Spolu s lukratívnym výrobcom SCAME vám prinášame jedinečnú akciu, ktorú nájdete aktuálne len u nás. Na vybrané produkty značky SCAME dostupné pre maloobchodný predaj ponúkame ZĽAVU vo výške 10 %.

 

Poznáme riešenie malých i veľkých problémov spojených s využívaním elektrickej energie. Objavte produkty elektrickej inštalácie SCAME.


Akcia Scame  

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu