MURAT má 27 rokov

MURAT má 27 rokov

V stredu 1. 4. 2020 naša firma dosiahla 27 rokov. Od svojho založenia po dnešný deň sa toho udialo naozaj  veľmi veľa. Vážnejšie miľníky sú známe aj z našich webových stránok, napr. ...
Murat
02.04.2020 11:24:05

V stredu 1. 4. 2020 naša firma dosiahla 27 rokov. Od svojho založenia po dnešný deň sa toho udialo naozaj  veľmi veľa. Vážnejšie miľníky sú známe aj z našich webových stránok, napr. https://shop.murat.sk/blog/25-vyrocie-zalozenia-spolocnosti-murat.

Začiatky našej firmy si ja pamätám ešte ako dieťa a študentka strednej školy okrajovo, skôr tak, že rodičia proste neboli doma. Pracovali. Pracovali v menšom tíme ľudí, kde všetci robili všetko. Hľadali zákazky, menšie, väčšie, cestovali po Slovensku, zúčastňovali sa výstav a firma postupne rástla a rástla. Prirodzene som sa pripojila do tohto procesu i ja. Zažili sme vo firme roky ťažšie, ale boli aj lepšie. Také aký je život nás všetkých. Ale v každej situácií sme sa ako rodina snažili prekonávať prekážky, ktoré nám život priniesol do cesty. Vždy sme hľadali a stále hľadáme cestu ako vyriešiť problém, ako sa môžeme zlepšiť, ako uspieť a byť v očiach zákazníka dobrý a spoľahlivý partner.

Tak isto je to i dnes v týchto náročných dňoch. Nemôžeme povedať, že by sme dnes oslavovali firemné narodeniny. Dnes viac rozmýšľame ako pracovať v týchto sťažených podmienkach, ako byť k dispozícii pre našich zákazníkov a hlavne ako prežiť v zdraví aktuálne mesiace.  

Symbolicky na tieto dni sme načasovali aj spúšťanie nového e-shopu, ktorý bude práve zákazníkom ešte viac pomáhať v týchto dňoch a určený bude na pohodlné a bezpečné nakupovanie na diaľku. E-shop sa nachádza vo svojej finálnej fáze dolaďovania a testovania a pevne verím, že o pár dní ho spustíme aj v ostrej prevádzke, o čom budeme zvlášť informovať. Aktuálne sa náš tím zomkol a robí všetko pre to, aby sme termín spustenia urýchlili.

Na záver by som v tento pre MURAT významný deň chcela poďakovať všetkým zamestnancom, ktorí sa podieľajú na akejkoľvek činnosti vo firme, či už v starostlivosti o zákazníka, vychystávaniu tovaru, programátorom, ekonómkam a všetkým ostatným, ktorí žijú spolu s nami v jednej firme. V našej firme. Som veľmi rada, že i samotní majitelia sú naďalej aktívni a vždy nápomocní. A tiež som rada, že už máme pomoc i z nasledujúcej generácie, ktorá okrem samotnej elektrike rozumie i technológiám modernej doby, čo veľmi oceňujem napríklad pri budovaní nového online obchodu.

Spoločnými silami nás všetkých sme k dispozícií našim zákazníkom.

Pevné zdravie všetkým prajem!

Miroslava Holčíková

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu