MURAT Mikulášsky kros 2019

MURAT Mikulášsky kros 2019

Máme veľkú radosť, že Vás môžeme informovať o pokračovaní našej úspešnej spolupráce s pekným pezinským športovým podujatím, ktoré tak bude už druhý rok pod názvom zahŕňajúcim aj našu značku MURAT ...
Murat
26.03.2020 13:13:27

Máme veľkú radosť, že Vás môžeme informovať o pokračovaní našej úspešnej spolupráce s pekným pezinským športovým podujatím, ktoré tak bude už druhý rok pod názvom zahŕňajúcim aj našu značku MURAT Mikulášsky kros.

Aj tento rok sú v pezinskom regióne v bežeckom kalendári viaceré zaujímavé akcie. Jedna z nich skončila len pred nedávnom (Beh Pezinkom, 21.9.2019) a ten istý organizačný tím už začína intenzívne pracovať na príprave zimného krosu, ktorý sa bude konať v sobotu 7.12.2019. Štart a cieľ podujatia bude tradične v Areáli zdravia Rozálka. Základná trasa povedie zimným prostredím lesov Malých Karpát (97% lesný povrch), jej celková dĺžka bude 12,7km a prevýšenie 344m.

Ako novinku predstavíme tento rok aj jej kratšiu verziu v celkovej dĺžke 8km. Chceli by sme tak prilákať bežkyne a bežcov, pre ktorých je „desina“ maximum a na krosových takmer 13km si až tak veľmi netrúfajú.

Kto ste minulý rok neboli, prípadne MURAT Mikulášsky kros nepoznáte – tu je stručné poobhliadnutie sa za minuloročným podujatím: https://www.murat.sk/blog/detail/38

Srdečne Vás všetkých pozývame – či už behať, alebo povzbudzovať.

Registrácia je už otvorená: http://www.behpezinkom.com/sk/mikulassky-kros/registracia
Tešíme sa na Vás.

Róbert Háger

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu