S MURATom na MS v hokeji 2019

S MURATom na MS v hokeji 2019

Nakúpte tovar v hodnote min. 500€, zaregistrujte sa na www.murat.sk/hokej a zapojte sa tak do súťaže o atraktívne vstupenky a darčekové predmety MS v hokeji na Slovensku. Hlavnou výhrou sú celodňové lístky na atraktívne zápasy, ktoré sa ...
Akcia
26.03.2020 12:41:13

Nakúpte tovar v hodnote min. 500€, zaregistrujte sa na www.murat.sk/hokej a zapojte sa tak do súťaže o atraktívne vstupenky a darčekové predmety MS v hokeji na Slovensku.


Hlavnou výhrou sú celodňové lístky na atraktívne zápasy, ktoré sa hrajú 21.5. v Košiciach.

Magnetom dňa bude prirodzene zápas domácej reprezentácie s Dánskom. Poraziť, či neporaziť Dánov? To je otázka! Ja hovorím, že jednoznačne zvíťaziť! Už teraz držíme našim hokejistom na turnaji palce a veríme, že tento posledný zápas základnej skupiny bude zápasom o dobrú pozíciu do vyraďovacej časti.

Okrem tohto atraktívneho duelu so Slovákmi výhercom naživo svoje hokejové umenie predvedú hokejisti z krajiny tisícich jazier, ktorí si pred 8 rokmi zo Slovenska odviezli tie najcennejšie kovy v zápase s prekvapujúcimi striebornými medailistami poslednej zimnej olympiády Nemcami na čele s kapitánom Patrikom Hagerom.

No pre hokejového fajnšmekra bude v tento hrací deň nepochybne čerešničkou na torte zámorské derby. Už teraz tŕpnem, ktorý z tímov NHL nebude v play off, vďaka čomu budú môcť ich hviezdy prísť na Slovensko reprezentovať svoje krajiny. Urobí si pamätnú fotku pri Dóme svätej Alžbety napríklad hviezdny Connor McDavid z Edmontonu, prípadne Sidney Crosby...?

Desiati z vás, na ktorých nevyjdú lístky sa potešia z drobných darčekových predmetov so symbolom MS v hokeji 2019.

Súťaž prebeha od 1.3. do 30.4.2019. Uvedená čiastka 500€ je jednorázová (objednávka alebo výdajový list), nie kumulovaná z viacerých nákupov a suma je bez DPH. Zákazník sa môže do súťaže zapojiť aj viackrát, ak splní naraz obe základné súťažné podmienky - t.j.:

  • jednorázový nákup tovaru minimálne za 500€ a
  • registrácia na tomto mieste v registračnom formulári.

Akcia sa týka všetkých predajných kanálov - predajňa MURAT Pezinok, e-shop, telefonická alebo mailová objednávka.

Podrobné informácie o súťaži ako aj detailné pravidlá nájdete na www.murat.sk/hokej.

V prípade otázok ohľadom súťaže píšte na hokej@murat.sk, alebo kontaktujte svojho prideleného obchodného zástupcu.

Hokejový leták

 

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu