Vozík a navijak Qaddy® od spoločnosti NKT

Vozík a navijak Qaddy® od spoločnosti NKT

Čo je to Qaddy® Qaddy® je navijak a vozík v jednom, ktorý uľahčuje každodennú prácu elektrikárom. Znižuje riziko zranenia používateľa. Možno ho použiť na rôznych povrchoch a môže ho obsluhovať iba jedna osoba, čo znamená, že prináša výraznú ...
Novinky
15.04.2024 12:58:49

Čo je to Qaddy®

Qaddy® je navijak a vozík v jednom, ktorý uľahčuje každodennú prácu elektrikárom. Znižuje riziko zranenia používateľa. Možno ho použiť na rôznych povrchoch a môže ho obsluhovať iba jedna osoba, čo znamená, že prináša výraznú úsporu času. Qaddy® je možné ľahko premiestňovať po stavenisku a rýchlo ho premeniť na vozík zatiahnutím za rukoväť a otočením o 90 stupňov. Funguje aj ako odvíjač, ktorý ľahko a rýchlo odvíja kábel z bubna.
 

Veľká kapacita - ľahké premiestňovanie

Navijak Qaddy® pojme až 650 metrov inštalačného kábla. K dispozícii sú rôzne typy a prierezy káblov.
Elektrikár môže bubon bez väčšej námahy dopraviť na miesto pokládky kábla a potom odvinúť požadovanú dĺžku kábla.

Typy káblov a ich náviny na QADDY®:

Typ kábla Návin (m)
3 x 1,5 700
NKT instal CYKY, NKT instal PLUS CYKY, NKT instal CYKY Dca, NKT instal PLUS CYKY Dca
3 x 2,5 500
NKT instal CYKY, NKT instal PLUS CYKY, NKT instal CYKY Dca, NKT instal PLUS CYKY Dca
5 x 1,5 500
NKT instal CYKY
5 x 2,5 300
NKT instal CYKY

 

 

 

 

 

 

 

 

Rýchle rozlíšenie káblov so systémom CYKY

Spoločnosť NKT chce svojim zákazníkom uľahčiť aj prácu s vlastnými káblami. Prišla preto s označením NKT instal PLUS CYKY, vďaka ktorému s pomocou farebného rozlíšenia rýchlo rozpoznáte typ prierezu kábla bez nutnosti čítania označenia. Balenie je v rovnakej farbe ako identifikačný pruh, takže ich v sklade či na stavbe ľahko rozpoznáte.
– CYKY(Lo)-J 3×1,5 mm² modrým pruhom;
– CYKY(Lo)-O 3×1,5 mm² červeným pruhom;
– CYKY(Lo)-J 3×2,5 mm² zeleným pruhom;
– CYKY-J 5×1,5 mm² fialovým pruhom;
– CYKY-J 5×2,5 mm² žltým pruhom.

Hladšia práca a lepšie pracovné prostredie

Na veľkých staveniskách sa pokladá veľké množstvo inštalačných káblov. To predstavuje pre montérov veľkú výzvu. Používanie vozíka Qaddy® pri pokládke káblov urýchľuje a uľahčuje prácu. A čo je najdôležitejšie, poskytuje montérom oveľa lepšie pracovné prostredie.

Každý, kto vyskúšal Qaddy®, navijak a vozík v jednom, vie, že šetrí jeho chrbát a ramená, pretože nie je nutné nič zdvíhať.

Systém zapožičania a recyklácie

Systém Qaddy® funguje na princípe recyklačnej logistiky a vratných záloh. Za nízky poplatok si možno zapožičať Qaddy® pre rôzne typy zakúpených káblov a po použití ho vrátiť. Prázdne vozíky sú zhromaždené a vrátené do výrobných hál, kde prebieha automatizované robotické čistenie a príprava na ďalšie využitie. Recyklovaných je takto 95 % všetkých vozíkov Qaddy®. Jeden z nich môže nabudúce putovať k Vám! Vyskúšajte si Qaddy® a pripojte sa k spokojným zákazníkom, ktorým uľahčuje prácu a šetrí čas, zdravie aj peniaze.

Ďalšie informácie nájdete u predajcov.

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu