Vypínače a zásuvky Schneider: Spokojný inštalatér a nadšený zákazník

Vypínače a zásuvky Schneider: Spokojný inštalatér a nadšený zákazník

Ak by ste hľadali spoločnosť, ktorá v oblasti energetiky pôsobí v tak globálnom a zároveň inovatívnom smere, ťažko by sa pre Schneider Electric našiel konkurent. Od komplexných riešení až po najmenší detail – zásuvku a vypínač v dome, je značka ...
Novinky
28.10.2022 11:06:15

Ak by ste hľadali spoločnosť, ktorá v oblasti energetiky pôsobí v tak globálnom a zároveň inovatívnom smere, ťažko by sa pre Schneider Electric našiel konkurent. Od komplexných riešení až po najmenší detail – zásuvku a vypínač v dome, je značka Schneider skutočne spoľahlivým partnerom napríklad aj pre vás. A ak sa navyše práve rozhliadate po spomínaných vypínačoch a zásuvkách s unikátnym dizajnom, spoľahlivou funkčnosťou a dostupnou cenou, čítajte ďalej. 

V dvoch produktových radoch – Sedna a Asfora od firmy Schneider, si zaručene vyberiete svojich favoritov. V čom sú výnimočné?

Nové vypínače a zásuvky: Prečo práve značka Schneider?

 

Otázka, ktorá je rozhodne na mieste. V množstve výrobcov, ktorí v oblasti domových elektroinštalácií ponúkajú svoje produkty, si možno ťažko vybrať. Hlavným dôvodom je, že spoločnosť Schneider má skutočne široký záber, ktorý zasahuje až do komplexných riešení a nadnárodných projektov v oblasti energetiky a udržateľnosti. Ich výrobky sú preto súčasťou nadčasových riešení nielen z pohľadu dizajnu a funkčnosti, ale taktiež hospodárenia s energetickými zdrojmi a ich efektívnym využívaním.

S heslom Life is On prinášajú skutočne integrované riešenia aj v oblasti služieb a taktiež produktov do domácností alebo menších komerčných budov. Tie sú vďaka celkovému konceptu a vízii spoločnosti Schneider vyrobené s ohľadom na maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť (aj kybernetickú). 

 

V skratke povedané – dnes už nie je zásuvka ako zásuvka, ani vypínač ako vypínač. Ak chcete držať krok s udržateľnou dobou a inováciami, je značka Schneider zaručene vhodným partnerom.

Vypínače a zásuvky Asfora spájajú minimalistický dizajn a široké možnosti

 

Príjemné na dotyk, skvele sa hodiace do každého interiéru. Nezáleží na tom, či v modernejších odleskoch a neutrálnych tónoch, alebo s nádychom hrejivých odtieňov. Vypínače a zásuvky Asfora v štyroch rôznych farbách dokonale zapadnú do každej domácnosti, kancelárie či iného komerčného priestoru. Bonusom naviac sú čisté línie a dokonale zarovnaný vzhľad vypínačov. 

 

Dizajn však nie je všetko, v čom Asfora vyniká. To najdôležitejšie – bezchybná funkčnosť je hlavným dôvodom, prečo sú vypínače a zásuvky značky Schneider obľúbenou voľbou už dlhé roky. Ich každodenné používanie sa ani po čase neodráža na vzhľade alebo funkciách, z ktorých rozhodne Asfora má čo ponúknuť. 

 

Je len na zákazníkovi, aké konkrétne produkty si zvolí, aby bolo jeho pripojenie k sieti a elektrickým zdrojom spoľahlivé a bez problémov dostupné. Čerešničkou na torte sú inovatívne zásuvky, ako napríklad reproduktorová či USB zásuvka, ktoré sa v moderných domácnostiach a spoločnostiach stávajú stále viac žiadanými. Dôkazom, že je Shneider výrobcom, ktorý myslí aj na zvýšenú bezpečnosť svojich produktov, sú elektrické zásuvky s detskými clonkami alebo odolná zásuvka do exteriéru. 

Zásuvky a vypínače, ktoré budete chcieť inštalovať

 

O tom, že produktový rad Asfora myslí aj na inštalatérov, niet pochýb v žiadnom smere. Už len drobnosť, že vďaka novému odolnejšiemu tesneniu a univerzálnemu tvaru je nasadenie zásuviek bezproblémové aj na menej rovnejšom povrchu, svedčí o silnom dôraze na detail. Spoločnosť Schneider jednoducho vníma spätnú väzbu od tých, ktorí uvádzajú ich riešenia do života a snaží sa inštalatérom zjednodušiť prácu a ušetriť čas. Výsledkom sú menšie kompaktnejšie mechanizmy, odolnejší montážny rámček a širšie rozperky s vratnou pružinou, ktorá umožňuje jednoduchú montáž aj demontáž. Ak vám navyše prezradíme, že krabicové skrutky vďaka flexibilnému tesneniu pri inštalácii nemusíte demontovať, je nad slnko jasnejšie, že s vypínačmi a zásuvkami Asfora je naozaj radosť pracovať.

 

Výhody vypínačov a zásuviek Schneider Asfora

Sedna – moderné funkcie a vzhľad zásuviek a vypínačov si vás získajú

 

O tom, že aj zásuvka alebo vypínač môže byť štýlové, svedčí produktový rad Sedna. Aj napriek skutočne rozmanitým možnostiam a kombináciám sú Sedna Elements a Sedna Dizajn dostupnou možnosťou pre každé moderné bývanie alebo interiér. A naviac aj maximálne funkčnou

 

Stačí si vybrať vhodný rámček a nakombinovať k nemu jeden zo zaujímavých a skutočne variabilných dizajnov z ponuky Sedna Elements (dizajn drevo, kov, kameň alebo sklo). Vo zvolenom prevedení si následne zákazník môže vybrať funkčné tlačidlá alebo typ zásuvky – od klasického spínača cez funkčné tlačidlá až napríklad po komunikačné a anténne zásuvky

 

To, čo robí produktový rad Sedna zaujímavejším a výnimočným, sú zaoblené hrany krytu rámčeka, ktoré sa zvažujú smerom k stene. Spolu s lesklým dizajnom tlačidiel tak vzniká vypínač, na ktorom prach len ťažko udrží. Premyslené do poslednej bodky, no nie? Podobne, ako detail integrovaných uzáverov v zásuvkách. Okrem toho, že bráni prenikaniu cudzích telies a predmetov, zamedzuje aj náhodnému kontaktu.

Inštaláciu Schneider Sedna zvládnete ľavou zadnou

 

Rýchlo a bezproblémovo. Dokonca aj prípade nerovnej steny. Presne tak sa montujú zásuvky a vypínače, ktoré vďaka inováciám a vychytávkam výrazne uľahčujú elektroinštalatérom prácu. Predstavte si napríklad spoľahlivé a dokonale pevné uchytenie krycích rámčekov vďaka osembodovému systému s funkciou zacvakávania. Alebo zadné dvierka v podobe prezieravých skrutkových otvorov, vďaka ktorým dokonale zarovnáte vyčnievajúce krabice. Mimochodom, viete, že jednotlivé krycie rámčeky pre 1 až 5 funkcií môžete montovať horizontálne aj vertikálne? A vďaka novému krytiu IP44 je možné všetky komponenty Sedna používať aj v miestnostiach so zvýšenou vlhkosťou. Na túto inštaláciu sa jednoducho budete tešiť. 

Výhody vypínačov a zásuviek Schneider Sedna Dizajn/Elements

 

  • ponúkajú bohatú škálu možností a kombinácií
  • sú vhodné do každého interiérového dizajnu
  • sú spoľahlivé a odolné aj po rokoch používania
  • uľahčujú montáž profesionálom aj domácim kutilom
  • dbajú o bezpečnosť a zamedzujú náhodnému kontaktu
  • eliminujú sadanie prachu na hranách rámčeka
  • sú cenovo prijateľné

 

Ak vás zaujal dizajn a funkčnosť vypínačov a zásuviek Sedna a Asfora značky Schneider alebo by ste si radi vyskúšali bezproblémovú inštaláciu naozaj kvalitných produktov, do decembra si ich môžete zaobstarať dokonca s 10% zľavou. 

 

PREJSŤ NA PONUKU VYPÍNAČOV A ZÁSUVIEK

 

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu