Vyskúšajte kvalitu produktov Noark Electric až o 15 % lacnejšie!

Vyskúšajte kvalitu produktov Noark Electric až o 15 % lacnejšie!

NOARK Electric je globálnym dodávateľom nízkonapäťových elektrických komponentov pre špeciálne výrobné odvetvia. Zaradením produktov NOARK do našej ponuky sa našim zákazníkom snažíme poskytovať vysokokvalitné výrobky za ...
Akcia
12.10.2021 16:21:44

NOARK Electric je globálnym dodávateľom nízkonapäťových elektrických komponentov pre špeciálne výrobné odvetvia. Zaradením produktov NOARK do našej ponuky sa našim zákazníkom snažíme poskytovať vysokokvalitné výrobky za prijateľnú cenu. Teraz môžete vyskúšať produkty NOARK až o 15 % lacnejšie.

Spoločnosť NOARK Electric sa zaoberá vývojom, výrobou a distribúciou elektrických zariadení a komponentov. Spoločnosť je súčasťou skupiny s viac ako 25-tisíc zamestnancami. Spoločnosť NOARK Electric investovala milióny eur do vlastného vývoja produktov a pracuje s najnovšími technológiami. Naším cieľom je vybudovať globálnu značku. Regionálne centrá v Šanghaji, Prahe a Los Angeles riadia aktivity na jednotlivých kontinentoch a s ohľadom na požiadavky jednotlivých trhov a krajín.

 

NOARK - vzdelávanie je na prvom mieste

Spoločnosť NOARK je súčasťou projektov, ktoré zlepšujú vzdelávanie v elektrotechnike a starajú sa tak o zvýšenie počtu skúsených a kvalifikovaných jednotlivcov, ktorí sú základným kameňom celej elektrotechnickej profesie. Pomocnú ruku podávajú aj niekde inde. Zapájajú sa do aktivít, ktoré uľahčujú život tým, ktorí to potrebujú, a podporujú sirotince. 

Okrem klasických produktov NOARK poskytuje aj riešenia šité na mieru individuálnym požiadavkám zákazníkov a partnerov. Všetko robia s maximálnym úsilím a ku každej požiadavke pristupujú individuálne. 

Prioritou spoločnosti NOARK je spokojnosť zákazníka, preto sme radi, že vám prinášame kvalitné produkty NOARK aj na našom e-shope. Využite našu akciu a vyskúšajte kvalitu produktov NOARK Electric až o 15 % lacnejšie!

 

INŠTALAČNÉ ZARIADENIA NOARK

Inštalačné zariadenia zoskupujú konečné komponenty rozvádzača vrátane miniatúrnych ističov, prúdových chráničov, izolátorov, meračov energií, zariadení na ochranu proti prepätiu, inštalačných relé a časových relé, ktoré sú všetky vybavené veľkým množstvom príslušenstva na akúkoľvek domácu aplikáciu. 

 

Vyberte si produkty NOARK, ktoré môžete spolu kombinovať vďaka širokej ponuke príslušenstva. Objavte funkčnosť, spoľahlivosť a úsporu.

 

Ušetrite až 25 % miesta v rozvodnici: 

Úzky inštalačný istič

 

 

 

 

 

 

Kombinujte vďaka širokej ponuke príslušenstva:

Istič rady Ex9BN s charakteristikou C

Napäťová nezávislosť vybavovacej funkcie:

Prúdový chránič Ex9L-N

Vypínacie charakteristiky zabudovaného ističa B a C:

Kombinovaný chránič 1P+N

Úspora miesta jedného modulu oproti bežným chráničom:

Kombinovaný chránič 2P

Ochrana pred prúdmi vysokých intenzít alebo pre inštalácie s častým výskytom úderu blesku:

Prepäťová ochrana Ex9UE1+2

Funkčnosť a spoľahlivosť pre širokú škálu aplikácií vrátane izolácie:

Istič kompaktný

Prezrieť celú akciovú ponuku produktov NOARK 

 

 

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu